maanantai 26. joulukuuta 2016

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Minulle yksi vuoden kohokohdista oli, että sain toukokuussa järjestää musiikkitilaisuuden Saunalahden koululla, auditoriossa. Siinä juhlittiin monta tärkeätä tapahtumaa, Harmaaniityllä rakennetaan jälleen, Tillinmäessä oli upeat juhannusjuhlat 50 vuotta sitten ja vuoden 1966 kukkaiskesää on hyvää muistella. Mutta se, että silloin ei ollut mahdollista tanssia piti nyt hyvittää, joten Jyrki Härkönen aloitti laulamalla loistavasti Muurarivalssin, joka aloitti juhlat myös 50 vuotta sitten.
                              
Nyt tanssittiin tätä valssia. Tähän liittyy sellainen tarina, että Tillinmäessä oli tarkoitus tehdä tanssilava, isäni lahjoitti tukkeja mutta se lava on vielä rakentamatta. Jyrki lauloi upeasti juuri niitä kappaleita, jotka liittyvät tapahtumiin 50 vuotta sitten. Minun toivomuksesta hän lauloi myös tämän, tässä Joan Baezin esittämänä:https://www.youtube.com/watch?v=RkNsEH1GD7Q

Halusin muistella, hyvittää ja kunnioittaa alueella asuneita ihmisiä ja haluan vielä kerran kiittää kaikkia niitä Saunalahden ja Tillinmäen ihmisiä, jotka olivat hengessä mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti